Skoda Citigo

A

Skoda Citigo

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Niet iedereen zit te wachten op de volgende SUV met een nog bredere wielbasis en nog wat hogere instap dan de vorige versie. De Skoda Citigo is met trots een stadsauto die tot meer in staat is dan boodschappen doen in het weekend. Het merk dat ooit op de Nederlandse markt begon als budgetmerk is zijn streken nog niet verloren; met de Skoda Citigo leveren ze meer auto in een kleinere verpakking. Wil je snel in een auto rijden om wat tijd te overbruggen? Of ben je gewoon op zoek naar makkelijk rijden zonder zorgen? In beide gevallen is shortleasen bij Select Car Lease dé oplossing!

Skoda Citigo

Slim, dat is misschien wel de beste beschrijving van de Skoda Citigo. De ruimte binnen is groter dan je zult verwachten, de prestaties op de weg zijn beter dan je op het eerste gezicht zult vermoeden. De Skoda Citigo overtreft gewoon de verwachtingen zonder daarover teveel op te scheppen. En dat is precies waarom Skoda zo populair is in dit segment; je krijgt niet alleen waar voor je geld, je krijgt altijd wat extra.

Skoda Citigo shortlease

We mogen het eigenlijk niet zeggen, maar ook buiten de stad rijdt de Skoda Citigo als een zonnetje. Het is gewoon een heel fijne auto waar je veel plezier aan zult beleven. En van de lage shortlease tarieven bij Select Car Lease krijg je direct al een grote glimlach op je gezicht. Met een lease periode van één maand tot aan twee jaar zit je niet aan de Skoda Citigo vast, je kijkt gewoon na afloop welke auto dan weer het beste past bij jouw wensen. Informeer naar de scherpe tarieven bij Select Car Lease.