Kia CEED

D

Kia CEED

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Moeiteloze Dagelijkse Rit met de Kia Ceed

Met zowel korte als lange-afstandsreizen neemt de Kia Ceed de schijnwerpers met zijn strakke en praktische ontwerp. Het is de ideale compacte auto voor degenen die zowel stijl als functionaliteit in gelijke mate waarderen. Het navigeren door stadsstraten is moeiteloos dankzij zijn compacte formaat en wendbare hantering. De Kia Ceed biedt een ruim en comfortabel interieur, zodat uw stadsritten zowel efficiënt als plezierig zijn. Nu beschikbaar voor shortlease bij Select Car Lease.

Een Praktische Keuze voor Bedrijven

De Kia Ceed is niet zomaar een auto; het is een praktische en stijlvolle toevoeging aan uw bedrijf. Met voldoende interieurruimte en moderne functies is het perfect voor medewerkers onderweg. De Kia Ceed combineert vorm en functie en is daarmee een slimme keuze voor bedrijven die een blijvende indruk willen maken. Het eigentijdse ontwerp en geavanceerde technologie zorgen ervoor dat uw bedrijfsimago scherp en professioneel blijft.

Kia Ceed – Waar Praktisch Elegantie Ontmoet

De Kia Ceed slaat een balans tussen praktisch gebruik en elegantie en spreekt een breed scala aan levensstijlen aan. Het biedt een comfortabele en plezierige rijervaring, of u nu stadsstraten navigeert of op weg gaat voor roadtrips. Met uitzonderlijke brandstofefficiëntie en lage emissies is de Kia Ceed de perfecte keuze voor milieubewuste particulieren en bedrijven. Of u nu een particuliere of zakelijke bestuurder bent, de Kia Ceed biedt de ideale oplossing voor een efficiënte, stijlvolle en comfortabele reis. Neem vandaag contact op met Select Car Lease om onze leaseopties voor de Kia Ceed te verkennen en uw rit te verheffen in een voertuig dat praktisch gebruik harmonieus combineert met elegantie.