Volkswagen Passat

Volkswagen heeft de laatste jaren behoorlijk wat veranderingen meegemaakt. Dat ze van het verleden hebben geleerd is duidelijk te zien aan de nieuwe VW Passat, een oogstrelende auto van buiten én van binnen. Ongekende luxe, optimale veiligheid en de nieuwste snufjes maken de Volkswagen Passat een auto waar zakelijke shortlease klanten graag een blokje mee omrijden. Ook gezinnen die elke passagier een optimaal comfort willen bieden kiezen massaal voor de VW Passat, met de shortlease tarieven van Select Car Lease is dat heel goed te begrijpen.

VW Passat maakt het compleet

Kijk maar eens naar de buitenzijde met strakke lijnen, karakteristieke vormen en luxe details, dit is een auto die je graag voor de deur van jouw kantoor of klanten parkeert. Je kunt de klanten ook meenemen voor een ritje op de snelweg, want het interieur is prachtig uitgevoerd met een muziekinstallatie die van jouw VW Passat een concertzaal maakt. De assistentie bij files en parkeren maakt rijden niet alleen veilig, maar ook veel aangenamer. Bij de shortlease modellen biedt Select Car Lease graag wat extra’s, dat zie je direct aan het aanbod accessoires en opties.

VW Passat betaalbaar shortleasen

Zelfs een populaire VW Passat shortleasen hoeft niet duur te zijn, dat is de boodschap die we bij Select Car Lease graag verkondigen. We bieden de meest optimale flexibiliteit voor zakelijke automobilisten en daarnaast ook zeer interessante aanbiedingen voor particuliere shortlease contracten. Informeer direct naar alle mogelijkheden, opties en voordelen en vraag een offerte op maat aan. Met Volkswagen rijd je in stijl.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Volkswagen Passat

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€730
Volkswagen Passat offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?