Volkswagen Passat

D

Volkswagen Passat

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Car
overview

Verbeter uw rit met de nieuwe Passat

Nu beschikbaar voor shortlease bij Select Car Lease: de nieuwe Volkswagen Passat, uw toegangsbewijs tot een verrijkte rijervaring. De Passat combineert stijl, prestaties en praktisch gebruik op een manier die zowel gezinnen als professionals aanspreekt. Het verfijnde ontwerp en de ruime binnenruimte maken elke reis tot een eersteklas ervaring, perfect voor zakelijke lease of private lease. Met nieuw bijgewerkte motoren die indrukwekkende brandstofefficiëntie leveren, vermindert deze Passat uw ecologische voetafdruk en operationele kosten, waardoor het de ideale keuze is voor degenen die verfijning, ruimte en milieuvriendelijkheid wensen.

Veelzijdigheid Herdefinieerd

Veelzijdigheid staat centraal in de Volkswagen Passat. Het goed uitgeruste interieur biedt voldoende beenruimte en een royaal bemeten bagageruimte, zodat uw reizen niet alleen comfortabel maar ook praktisch zijn. Het nieuwste model introduceert een responsief 9-inch infotainmentscherm, een reeks geavanceerde bestuurdersassistentiefuncties en een hernieuwde focus op veiligheid, wat uw gemoedsrust op de weg garandeert. De perfecte combinatie van praktisch gebruik en elegantie maakt de Passat tot de beste keuze voor degenen die meer van hun leaseauto verwachten.

Ervaar Innovatie en Veiligheid

De nieuwste Volkswagen Passat introduceert een scala aan nieuwe functies die uw rijervaring herdefiniëren. Een bijgewerkt infotainmentsysteem biedt naadloze integratie met uw smartphone, zodat u altijd verbonden bent. Verbeterde veiligheidsfuncties zoals adaptieve cruisecontrol en dodehoekbewaking maken uw veiligheid tot een topprioriteit. Met zuinige motoren die opmerkelijke prestaties leveren en tegelijkertijd bijdragen aan verminderde emissies, is de Passat de bewuste keuze voor degenen die ruimte, verfijning en efficiëntie waarderen. Of u nu een gezin bent dat behoefte heeft aan private lease met extra ruimte, of een professional die streeft naar een zakelijke lease met verfijning, de nieuwe Passat én de gunstige shortleasemogelijkheden van Select Car Lease zullen uw verwachtingen te overtreffen.