Volkswagen Polo

B

Volkswagen Polo

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Dynamisch Rijden met de Volkswagen Polo

Beleef een dynamische rijervaring met de Volkswagen Polo. Deze veelzijdige auto combineert stijl en praktisch nut en is perfect geschikt voor het stadsleven en spontane uitstapjes. Het gestroomlijnde ontwerp van de Polo en verrassend ruime interieur herdefiniëren compacte auto’s, met voldoende ruimte voor zowel passagiers als bagage zonder in te leveren op wendbaarheid. Voorzien van eersteklas brandstofefficiëntie en een scala aan moderne functies, zoals geavanceerde infotainment- en veiligheidstechnologie, biedt de Volkswagen Polo een naadloze combinatie van comfort en een veilige rijervaring. Select Car Lease biedt flexibele shortleasevoorwaarden, waarmee je kunt genieten van de uitzonderlijke kwaliteiten van de Polo zonder langdurige verbintenissen.

Perfecte leaseauto voor privé of zakelijk

Het ergonomische ontwerp en uitnodigende interieur van de Polo creëren een sfeer van comfort, terwijl het intuïtieve infotainmentsysteem je onderweg betrokken houdt. Geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals adaptieve cruisecontrol en noodremassistentie, geven prioriteit aan veiligheid en gemoedsrust. De wendbaarheid en responsieve prestaties van de Polo maken dit een perfecte leaseauto voor particulieren, zzp’ers en het mkb.

Zorgeloze shortlease

Wil je zorgeloos leasen, dan kies je voor de Volkswagen Polo en de flexibele shortleasevorwaarden van Select Car Lease. Zo leas je de Volkswagen Polo zonder langdurige verplichtingen. Ervaar een nieuwe dimensie van rijgemak en verfijning met de Volkswagen Polo, beschikbaar voor shortlease bij Select Car Lease.