Ford Focus Wagon

Mag het iets meer zijn? Pas toen we de Ford Focus Wagon zagen wisten we dat er iets ontbrak aan de standaard Ford Focus. Voor grote gezinnen en zakelijke rijders die niet in een bestelbus willen rijden maar wel veel ruimte nodig hebben is de Ford Focus Wagon de ideale keuze voor een shortlease contract van Select Car Lease. Een zee van ruimte met de betrouwbaarheid en comfort die je van de Ford Focus lijn mag verwachten. Wanneer je op zoek bent naar een auto “op de groei” is dit de juiste keuze.

Ford Focus Wagon

De Ford Focus Wagon richt zich niet alleen op gezinnen, maar op hele families. Tenminste zo lijkt het, want de wagon uitvoering van de populaire Focus biedt nog meer ruimte dan het toch al flinke normale model. Naast ruimte is de Ford Focus Wagon ook nog eens heel aantrekkelijk om te zien, en met Cross Traffic Alert kun je ook met deze grote gezinswagen veilig rijden. Voor zakelijke gebruikers heeft de Ford Focus Wagon ook veel te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Ford SYNC bediening met spraak? Zo kun je de aandacht op de weg houden voor al die kilometers die je zult maken.

Ford Focus Wagon shortlease

Je hebt niet altijd zoveel ruimte nodig, dan is het prettig dat je met een shortlease contract van Select Car Lease niet voor een lange tijd vast zit aan dezelfde wagen. Met termijnen van een maand tot aan twee jaar kies je zelf hoe lang je gebruik wilt maken van deze Ford Focus Wagon. En met de scherpe tarieven van Select Car Lease kun je ook nog eens betaalbaar in een grote auto rijden. Informeer direct naar de mogelijkheden voor shortleasen van de Ford Focus Wagon.

Contact informatie

Heeft u behoefte aan een flexibele oplossing vanwege seizoenswerk, of heeft u speciale voorkeuren? Laat het ons weten, we zoeken graag samen met u naar de beste oplossing!

Adres

Middelandse Zee 5
3446 CG Woerden

Telefoonnummer

0348-467657

E-mail adres

Offerte aanvragen voor een Ford Focus Wagon

Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?

Bericht (optioneel)

€555
Ford Focus Wagon offerte
Voornaam *

Achternaam *

E-mailadres *

Telefoonnummer *

Voorkeur kilometers *

Voorkeur looptijd *

Zakelijk of Privé?

Benzine of Diesel?