Audi A1

B

Audi A1

Kilometers op jaarbasis:
10000 km

Voorkeur looptijd:
24 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Je zult van Audi niet direct een bescheiden auto verwachten, toch is de Audi A1 een betaalbare wagen met alle kwaliteit die je van het merk met de ringen zou mogen verwachten. Uiteraard was Audi al populair als leasewagen, met de nieuwe Audi A1 zullen deze shortlease wagens niet aan te slepen zijn! Gelukkig kan Select Car Lease snel een prachtige auto leveren op basis van praktische shortlease contracten. Het maakt daarbij niet uit of je er zakelijk of privé mee gaat rijden. Voor iedere automobilist bieden wij een geschikt shortlease contract.

Audi A1

Grootste ideeën in een kleine verpakking, daarmee kunnen we de Audi A1 wel samenvatten. Het merk dat toch vooral bekend staat om grote wagens die voor de zakelijke lease erg populair zijn, blijkt ook hun grootse visie op schaal te kunnen realiseren. De Audi A1 is een eigenzinnig karretje dat lekker compact is en tegelijkertijd toch volop ruimte biedt. In combinatie met het interessante prijskaartje voor een shortlease contract maakt dit niet alleen een ideale gezinswagen, het is ook een mooie auto voor de prijsbewuste ondernemer. Over opties hoef je uiteraard ook niet te klagen, het is en blijft een rasechte Audi.

Audi A1 shortlease

Net zoals Audi met zijn tijd meegaat geldt dat ook voor de Audi A1 rijders. Waarom een auto kopen wanneer je bij Select Car Lease deze wagen gewoon kunt shortleasen? Met flexibele lease periodes, veel mogelijkheden om de Audi A1 naar wens te configureren én op basis van onze lage shortlease tarieven kun je niet om deze auto heen. Informeer direct naar alle mogelijkheden bij Select Car Lease.