Occasion Shortlease

Bij lease contracten worden vaak jonge auto’s geleverd, dat geldt ook voor de shortlease contracten van Select Car Lease. Onze jonge occasions zijn shortlease occasions die we tegen zeer interessante tarieven aanbieden aan onze klanten. Wilt u tegen zeer scherpe tarieven in een shortlease auto rijden die in uitstekende staat is? Dan is een occasion lease contract wellicht de perfecte oplossing!

Wat is een occasion shortlease?

De meeste lease bedrijven werken met langlopende lease contracten. Aan het einde van een Full Operational lease contract worden de auto’s tweedehands verkocht. Shortlease contracten van Select Car Lease hebben een looptijd van 1 maanden tot 24 maanden. Een occasion van slechts een paar maanden oud willen we niet verkopen, dit zijn waardevolle auto’s voor ons wagenpark, en ook heel interessant voor onze klanten.

De eerste gebruiker

We zullen niet beweren dat onze occasions “altijd in de garage” hebben gestaan. Integendeel, onze shortlease auto’s worden juist geleverd om in te rijden! Wel zijn wij de eigenaar van alle auto’s. We onderhouden elke shortlease auto, we kennen de complete geschiedenis en weten wie er eerder in heeft gereden. In ons wagenpark bevinden zich geen maandagmorgen monsters, alleen prachtige auto’s in topconditie!

Zo goed als nieuw

Bij onze occasion shortlease contracten kunt u niet alle opties kiezen die bij een nieuwe auto mogelijk zijn. Wel zijn de normale extra’s zoals winterbanden en een navigatiesysteem gewoon mogelijk. En u rijdt vaak binnen enkele uren na het ondertekenen van het contract in een shortlease auto. Interesse? Kijk snel naar ons aanbod van shortlease occasions.

beschikbaar 0 auto's