Peugeot 308

C

Peugeot 308

Voorkeur kilometers:
10000 km

Voorkeur looptijd:
1 maanden

/ maand (excl. BTW)

Auto
overzicht

Ideale combinatie van elegantie en formaat

Voor mensen die graag een iets ruimere auto willen rijden zonder het model van een stoomschip te besturen, is de Peugeot 308 de ideale combinatie van elegantie en formaat. Zakelijke automobilisten sluiten steeds vaker een shortlease contract af voor de Peugeot 308 , en ook gezinnen zijn razend enthousiast over deze mooie Peugeot die de trend zet voor de rest. Select Car Lease biedt deze uitvoering nu voor interessante tarieven aan waarmee shortleasen voor iedereen bereikbaar wordt.

Peugeot 308 is de auto voor iedereen

Deze 308 is een ware alleskunner. Niet te groot, niet te klein, maar de ideale combinatie tussen ruimte binnen en een compact model buiten. De cockpit is zeer overzichtelijk ingericht waardoor je niet steeds hoeft te zoeken wanneer je de eerste kilometers maakt. Omdat deze Peugeot 308 een zeer krachtige motor heeft die heerlijk rijdt zul je ongetwijfeld veel kilometers gaan maken op de weg. Deze auto is gemaakt om te rijden, niet om stil te staan. Uiteraard bieden wij een zeer compleet set aan opties voor alle klanten waarmee het rijgenot nog verder vergroot wordt.

Peugeot 308

Onze streven bij Select Car Lease is het leveren van shortlease auto’s tegen scherpe tarieven voor zowel particuliere als zakelijke automobilisten. Je moet er dan wel snel bij zijn, neem dus direct contact op voor meer informatie over de Peugeot 308 bij Select Car Lease.