Shortlease in Alkmaar

Voordelig shortleasen in Alkmaar

Alkmaar is een drukke stad, niet in de laatste plaats door de beroemde kaasmarkt. Naast de kaaswielen zien we ook veel stuurwielen en autobanden voorbij komen, autoverkeer speelt een belangrijke rol in deze gemeente en regio. Met een steeds toenemende behoefte aan moderne mobiliteit biedt Select Car Lease de ideale oplossing met shortlease contracten. Waarom zou je voor autorijden in en rond Alkmaar kiezen voor shortleasen? Dat ontdek je op deze pagina.

Wat is een shortlease in Alkmaar?

Shortlease bij Select Car Lease is mogelijk op basis van zowel nieuwe als jonge tweedehands wagens. Je sluit een shortlease contract af vanaf 1 maand tot aan maximaal 24 maanden. In het maandbedrag zitten alle standaard kosten al verwerkt zoals het onderhoud en de verzekering. Als automobilist hoef je alleen nog maar de benzine te betalen en zelf te rijden. Na afloop van het contract wordt de auto weer retour genomen en kun je gewoon weer een ander voertuig kiezen.

Wat zijn de voordelen van Select Car Lease in Alkmaar?

De voordelen van een auto bezitten zonder de nadelen, Select Car Lease maakt het mogelijk met:

  • Concurrerende tarieven in Alkmaar voor shortleasen.
  • Duidelijke contracten met heldere voorwaarden.
  • Naast tanken en rijden hoef je zelf haast niets meer te regelen.
  • Je kunt een nieuwe auto naar wens samenstellen.
  • Met vele merken en modellen zit er altijd een geschikte keuze tussen.
  • Je kunt al vanaf 1 maand een shortlease contract afsluiten tot aan 24 maanden.

Wil je precies weten wat shortlease in Alkmaar inhoudt, en wat onze tarieven zijn? Neem dan direct contact op voor alle informatie.

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]