Shortlease in Amsterdam

Voordelig shortleasen in Amsterdam

Amsterdam is een drukke stad die altijd in beweging is, dat geldt ook voor het autoverkeer. Met zoveel dynamiek in de stad zoeken automobilisten naar veelzijdige oplossingen voor autorijden in deze stad. Een shortlease contract in Amsterdam bij Select Car Lease is dan de perfecte oplossing. Hoe werkt shortlease en waarom zou u in Amsterdam voor een lease auto bij Select Car Lease kiezen? Deze informatie vindt u op deze pagina.

Hoe werkt shortlease in Amsterdam?

Wanneer u kiest voor een shortlease contract in Amsterdam kiest u uit het grote assortiment auto’s van Select Car Lease. Naast budget wagens zijn er ook luxe auto’s, met een variabele looptijd die loopt van één maand tot aan twee jaar. Wanneer u een shortlease contract afsluit zult u van de voordelen genieten die autobezit biedt, zonder de nadelen. U rijdt altijd in een moderne wagen die goed wordt onderhouden. Daarnaast zit u niet voor een lange periode vast aan dezelfde auto. U kiest voor de auto die momenteel het beste past bij uw situatie.

Waarom kiezen voor Select Car Lease?

Wanneer u een shortlease contract zoekt in Amsterdam is er geen betere keuze dan de diensten van Select Car Lease. Waarom?

  • Looptijden zijn flexibel van één maand tot aan twee jaar.
  • Veel keuze in auto’s van budget tot zeer luxe.
  • De auto is te configureren met optionele extra’s.
  • Betaal alleen brandstof en rijd weg met uw auto.
  • Duidelijke contracten zonder verrassingen.
  • Goedkope tarieven bij shortleasen in Amsterdam.

Bijzondere wensen? Dat is geen probleem, Select Car Lease zorgt altijd voor een maatwerk oplossing bij shortlease in Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]