Shortlease in Breda

Voordelig shortleasen in Breda

Gelegen op een strategische locatie in Noord-Brabant is Breda een groeiende en bloeiende stad. Dat betekent uiteraard ook dat er veel autoverkeer door en langs deze stad rijdt. Om snel in te kunnen spelen op de veranderde behoefte aan mobiliteit is het niet verbazingwekkend dat steeds meer automobilisten kiezen voor een shortlease contract van Select Car Lease. Als u meer wilt weten over de voordelen van shortleasen, en waarom dit voor u de ideale oplossing kan zijn, kunt u deze pagina lezen voor shortlease autorijden in Breda.

Wat is een shortlease in Breda?

Bij Select Car Lease zijn we gespecialiseerd in het verstrekken van shortlease contracten voor voornamelijk nieuwe auto’s, maar we bieden ook van tijd tot tijd occasions aan. Een shortlease contract houdt in dat u voor een periode van één tot 24 maanden in een auto naar keuze kunt rijden. Vrijwel alle kosten zijn in de maandprijs inbegrepen zoals onderhoud en verzekering. U tankt en kunt direct op pad. Wanneer de contractperiode verstreken is zullen we de auto weer retour nemen, en kunt u weer een ander voertuig uitkiezen.

Wat zijn de voordelen van Select Car Lease in Breda?

Voor een shortlease contract in Breda waar u op kunt vertrouwen bieden wij de beste oplossing omdat:

  • Onze tarieven voor shortleasen in Breda uiterst concurrerend zijn.
  • We bieden transparante contracten aan zonder verborgen details.
  • U hoeft zich alleen druk te maken over tanken en rijden, de rest wordt door ons geregeld.
  • Configureer de auto geheel naar wens en naar uw behoeften.
  • Wij bieden een ruime keuze aan merken en modellen, zowel voor budget als luxe wagens.
  • Onze looptijden zijn uiterst flexibel vanaf één maand tot uiterlijk 24 maanden.

Heeft u nog specifieke wensen of eisen? Of heeft u nog verdere vragen over shortleasen in Breda? Neem dan gerust even contact op met onze medewerkers.

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]