Shortlease in Eindhoven

Voordelig shortleasen in Eindhoven

Als vijfde grootste stad van Nederland is Eindhoven uiteraard een drukke stad vol autoverkeer. Met veel grote bedrijven die in en rond Eindhoven zijn gevestigd is het een komen en gaan van auto’s. In deze “Brainport” regio is er behoefte aan vervoersoplossingen die flexibel en modern zijn, daarom kiezen steeds meer Eindhovenaren voor een shortlease contract bij Select Car Lease. Wat houdt shortleasen eigenlijk in, en waarom is dit dé oplossing voor mobiliteit in Eindhoven? Lees snel verder op deze pagina.

Wat is een shortlease in Eindhoven?

Select Car Lease heeft zich volledig toegelegd op het verstrekken van zowel nieuwe auto’s als occasions op basis van een shortlease contract. Dat houdt in dat u in een auto kunt rijden voor een periode van 1 maand tot aan 24 maanden. In die periode hoeft u alleen nog maar te tanken en te rijden, zaken als onderhoud en verzekering zijn reeds inbegrepen in het maandtarief. Na het verstrijken van de contractperiode levert u het voertuig weer netjes in, en kunt u een nieuwe auto uitzoeken die aansluit op de behoefte.

Wat zijn de voordelen van Select Car Lease in Eindhoven?

Voor iedereen in Eindhoven die op zoek is naar een flexibele en betrouwbare oplossing voor shortleasen zijn wij de juiste partner, want:

  • Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor shortleasen in Eindhoven.
  • Onze contracten zijn altijd helder opgesteld zonder verborgen addertjes.
  • U tankt en gaat op pad, wij zullen de rest voor u regelen.
  • De auto is geheel naar wensen te configureren voor optimaal rijgenot.
  • Naast luxe wagens bieden we ook budget modellen.
  • Onze looptijden variëren van 1 maand tot aan 24 maanden voor een hoge flexibiliteit.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een shortlease contract bij Select Car Lease? Neem dan direct contact op met onze medewerkers.

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]