Shortlease in Groningen

Voordelig shortleasen in Groningen

Groningen is zowel een stad als een provincie in het noorden van Nederland, het is een regio waar veel te beleven valt. Om de afstanden te overbruggen wordt er veel gebruik gemaakt van auto’s. Met de snelle veranderingen in de maatschappij hebben automobilisten in toenemende mate behoefte aan flexibiliteit, daarom kiezen steeds meer Groningers voor een shortlease contract bij Select Car Lease. Weet u wat shortleasen inhoudt, en waarom dit ook voor u in Groningen de ideale oplossing kan zijn? We leggen het uit op deze pagina.

Wat is een shortlease in Groningen?

Wij van Select Car Lease hebben ons volledig toegelegd op het verstekken van shortlease contracten voor zowel nieuwe auto’s als voor occasions. Bij dit soort contract rijdt u voor een periode van minimaal 1 maand tot maximaal 24 maanden in een auto naar keuze. U hoeft alleen nog maar te tanken en te rijden, de rest wordt door ons geregeld inclusief verzekering en onderhoud. Wanneer het contract afgelopen is levert u het voertuig weer in, en kunt u weer een nieuwe auto kiezen die past bij uw behoeften op dat moment.

Wat zijn de voordelen van Select Car Lease in Groningen?

Wij zijn de partner voor een shortlease contract in regio Groningen want:

  • Wij bieden zeer concurrerende tarieven voor shortleasen in Eindhoven.
  • Onze contracten zijn helder zonder addertjes onder het gras.
  • U hoeft alleen nog maar te tanken en op pad te gaan, verder zullen wij alles voor u regelen.
  • Onze auto’s zijn op basis van uw wensen te configureren voor een optimaal rijgenot.
  • We bieden niet alleen luxe wagens maar ook zeker budget modellen.
  • De looptijden zijn heel flexibel vanaf 1 maand tot aan 24 maanden voor de hoogste flexibiliteit.

Wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van shortleasen bij Select Car Lease kunt u direct contact opnemen met onze helpdesk medewerkers.

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]