Shortlease in Rotterdam

Voordelig shortleasen in Rotterdam

Rotterdam is een dynamische stad die altijd in beweging is, dat geldt uiteraard ook voor al het autoverkeer dat dagelijks door deze stad rijdt. Voor iedereen die op zoek is naar moderne oplossingen om te rijden in Rotterdam biedt Select Car Lease altijd een passende oplossing. Hoe werkt shortlease eigenlijk, en waarom is Select Car Lease de aanbieder die u zoekt voor een auto in Rotterdam? Lees deze pagina voor meer informatie.

Hoe werkt shortlease in Rotterdam?

Voor iedereen die kiest voor shortleasen bij Select Car Lease in Rotterdam bieden wij een ruime selectie auto’s in uiteenlopende categorieën, van luxe modellen tot budget auto’s. De looptijden die we daarbij hanteren zijn zeer flexibel, vanaf minimaal een maand tot aan een periode van maximaal twee jaar. Op het moment dat u een shortlease contract afsluit geniet u van alle voordelen van autobezit zonder de nadelen. U kunt rekenen op een goed onderhouden wagen op ieder moment. En u zit niet voor lange tijd van aan dezelfde auto.

Waarom kiezen voor Select Car Lease?

Het is eigenlijk heel vanzelfsprekend om te kiezen voor shortleasen in Rotterdam bij Select Car Lease. Waarom?

  • De looptijden beginnen bij een maand tot aan uiterlijk twee jaar.
  • Er is een ruime keuze aan auto’s van luxe tot aan budget modellen.
  • Iedere wagen is uit te breiden met opties naar keuze.
  • Even tanken en wegrijden, eenvoudiger kan het niet zijn.
  • Onze contracten zijn transparant en heel duidelijk.
  • Wij hanteren scherpe tarieven voor shortlease in Rotterdam.

Heeft u specifieke voorkeuren? Dan kunt u gewoon even contact opnemen met het team van Select Car Lease voor een maatwerk offerte. Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden.

beschikbaar 41 auto's

[templatera id=”1484″]